Noves Perspectives en Biologia Vegetal [43871]
Guardia Valle, Laia
Martos Arias, Maria Soledad
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Título variante: New Perspectives in Plant Biology
Título variante: Nuevas Perspectivas en Biología Vegetal
Fecha: 2019-20
Resumen: bjectius i contextualització: Davant dels requeriments actuals i futurs d'energia humana (menjar, medicaments, biocombustibles, teles, productes químics) i els reptes mediambientals (contaminació del sòl i de l'aire, l'ús del sòl, les alteracions climàtiques, les plagues, etc. ) sorgeix una necessitat urgent de desenvolupar noves maneres de millorar els cultius existents d'aliments i pinsos (i desenvolupar nous cultius). La biotecnologia vegetal és una eina crucial per millorar la producció de plantes i els recursos derivats per fer front als reptes de la nostra societat. L'objectiu del curs és: - Proporcionar nous coneixements i ampliar els coneixements adquirits en cursos anteriors per part dels estudiants, especialment en processos moderns de biotecnologia de plantes i fongs. - Tractar les potencialitats de les plantes i fongs en els processos biotecnològics actuals, sempre amb l'objectiu de millorar les característiques de les plantes i la producció en diferents contextualitzacions. - Entendre que els processos biotecnològics tenen molts valors aplicats en la indústria farmacèutica i alimentària, l'agricultura i l'ecologia, entre d'altres. 1 - Conèixer la metodologia del seu estudi i la seva gestió biotecnològica per tal de desenvolupar activitats posteriors en àmbits de recerca i professionals. - Compartir experiències amb investigadors que desenvolupin els seus propis projectes sobre biotecnologia vegetal / fúngica.
Resumen: Objetivos y contextualización: Frente a los requisitos de consumo de energía humana actuales y futuros (alimentos, medicamentos, biocombustibles, ropa, fitoquímicos, etc. ) y desafíos ambientales (contaminación del suelo y aire, uso de la tierra, alteraciones climáticas, plagas, etc. ), surge la necesidad urgente de desarrollar nuevas formas de mejorar los cultivos alimentarios y de alimentación animal existentes (y desarrollar nuevos cultivos). La biotecnología vegetal es una herramienta principal para mejorar la producción vegetal real y los recursos derivados para enfrentar los desafíos futuros. El objetivo del curso es: - Proporcionar nuevos conocimientos y la ampliación de los conocimientos adquiridos en cursos anteriores por los estudiantes, especialmente en los procesos modernos de biotecnología de plantas y hongos. - Tratar las potencialidades de plantas y hongos en los procesos biotecnológicos actuales, siempre con el objetivo de mejorar las características y la producción de las plantas en diferentes contextualizaciones. - Comprender que los procesos biotecnológicos tienen valores aplicativos en la industria farmacéutica y alimentaria, la agricultura y la ecología, entre otros. - Aprender la metodología de su estudio y la gestión biotecnológica para desarrollar actividades posteriores en 1 - Aprender la metodología de su estudio y la gestión biotecnológica para desarrollar actividades posteriores en entornos de investigación y profesionales. - Compartir experiencias con investigadores que desarrollan sus propios proyectos sobre biotecnología de plantas / hongos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Biologia, Genòmica i Biotecnologia Vegetals / Plant Biology, Genomics and [4316231]
Plan de estudios: Màster Universitari en Biologia, Genòmica i Biotecnologia Vegetals / Plant Biology, Genomics and Biotechnology [1370]



Català
4 p, 101.9 KB

Anglès
4 p, 101.7 KB

Castellà
5 p, 102.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2020-02-27



   Favorit i Compartir