Estrès, Afrontament i Salut [43875]
Fernández-Castro, Jordi
Borràs, Xavier
Limonero García, Joaquim T
Moix Queralto, Jenny
Sanz Ruíz, Antoni
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Stress, Coping and Health
Additional title: Estrés, Afrontamiento y Salud
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu general d'aquest mòdul és proporcionar als estudiants un coneixement expert dels models actuals d'investigació en estrès i afrontament que els permeti analitzar i avaluar aplicacions en el camp de la salut, així com dissenyar protocols d'investigació. • Objectiu del treball col·laboratiu: Desenvolupar una recerca en l'àmbit de l'estrès, l'afrontament i la salut. Es tracta de planificar i, optativament dur a terme, un estudi empíric. Per a això a cada grup se li proproporcionará tres articles empírics claus en el camp actual de l'estrès, la salut i l'afrontament. El grup haurà d'escollir un d'ells i plantejar un nou estudi concebut com a millora, adaptació o rèplica, sobre la base d'una anàlisi crítica de (1) la base conceptual, (2) la metodologia, (3) l'anàlisi de resultats i ( 4) la discussió del artíulo escollit.
Abstract: El objetivo general de este módulo es proporcionar a los estudiantes un conocimiento experto de los modelos actuales de investigación en estrés y afrontamiento que les permita analizar y evaluar aplicaciones en el campo de la salud, así como diseñar protocolos de investigación. • Objetivo del trabajo colaborativo: Desarrollar una investigación en el ámbito del estrés, el afrontamiento y la salud. Se trata de planificar y, optativamente llevar a cabo, un estudio empírico. Para a ello a cada grupo se le proproporcionará tres artículos empíricos claves en el campo actual del estrés, la salud y el afrontamiento. El grupo deberá escoger uno de ellos y plantear un nuevo estudio concebido como mejora, adaptación o réplica, sobre la base de un análisis crítico de (1) la base conceptual, (2) la metodología, (3) el análisis de resultados y (4) la discusión del artíulo escogido.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut [4316222]
Study plan: Màster Universitari en Recerca en Psicologia Clínica i de la Salut [1379]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 104.5 KB

Anglès
4 p, 103.7 KB

Castellà
4 p, 104.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-09-09, last modified 2023-09-12



   Favorit i Compartir