Pràctiques Externes en Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [43893]
Parrado Romero, Eva
Cladellas, Ramon
Chamarro Lusar, Andrés
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Título variante: Outside Internships in Sport and Exercise psychology
Título variante: Prácticas Externas en Psicología del Deporte y de la Actividad Física
Fecha: 2019-20
Resumen: El mòdul té com a objectiu general que l'estudiantat adquireixi experiència professional a partir de pràctiques supervisades per professionals de la psicologia de l'esport, a través de la participació en activitats preparatòries per a la pràctica professional com a psicòleg o piscòloga de l'esport i de l'activitat física; la relació i aplicació dels coneixements teòrics previs i els adquirits en el màster en el context de pràctica aplicada; la utilització dels coneixements de metodologia i intervenció per a la col·laboració en projectes de recerca del centre, en el cas que sigui convenient. De manera específica, les pràctiques externes professionals tenen com a objectius: 1 De manera específica, les pràctiques externes professionals tenen com a objectius: a) Ampliar, diversificar i intensificar el contacte amb la pràctica professional aplicada que ja es va iniciar durant els estudis de grau. b) Desenvolupar les competències i habilitats necessàries per a l'exercici de la professió, incloent la legislació vigent. c) Conèixer el funcionament, la dinàmica de treball i les característiques pròpies del context social i comunitari al qual donen servei. d) Conèixer y aprendre a donar resposta a problemes deontològics propis de la pràctica professional. e) Informar-se sobre el desenvolupament de la carrera professional i formació continuada. f) Conèixer les competències i límits en l'exercici pràctic de la professió, que li permetin reconéixer els casos i situacions que siguin de la seva competència i saber derivar a altres professionals els casos i situacions que sobrepassin la seva capacitació professional.
Resumen: El módulo tiene como objetivo general que el estudiante adquiera experiencia profesional a partir de prácticas supervisadas por profesionales de la psicología del deporte, a través de la participación en actividades preparatorias para la práctica profesional como psicólogo del deporte y de la actividad física; la relación y aplicación de los conocimientos teóricos previos y los adquiridos en el máster en el contexto de práctica aplicada; la utilización de los conocimientos de metodología e intervención para la colaboración en proyectos de investigación del centro, en el caso que sea conveniente. De manera más específica, las prácticas externas profesionales tienen como objetivos: 1 De manera más específica, las prácticas externas profesionales tienen como objetivos: a) Ampliar, diversificar e intensificar el contacto con la práctica profesional aplicada que ya se inició durante los estudios de grado. b) Desarrollar las competencias y habilidades necesarias para el ejercicio de la profesión, incluyendo la legislación vigente. c) Conocer el funcionamiento, la dinámica de trabajo y las características propias del contexto social y comunitario al que dan servicio. d) Conocer y aprender a dar respuesta a problemas deontológicos propios de la práctica profesional. e) Informarse sobre el desarrollo de la carrera profesional y formación continuada. f) Conocer las competencias y límites en el ejercicio práctico de la profesión, que le permitan reconocer los casos y situaciones que sean de su competencia y saber derivar a otros profesionales los casos y situaciones que sobrepasan su capacitación profesional.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [4316214]
Plan de estudios: Màster Universitari en Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física [1380]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 102.0 KB

Anglès
4 p, 101.7 KB

Castellà
4 p, 101.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-09, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir