Treball de Final de Màster [43982]
Arumí Ribas, Marta
Branchadell, Albert 1964-
Cid-Leal, Pilar
Stampa García-Ormaechea, Maria Guiomar
Guardiola Criach, Susagna
Garcia Crecente, Maria Pilar
Gil-Bardají, Anna
Vargas Urpi, Mireia
Perramon Llado, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: -Fer un treball de final de màster en l'àmbit de la Interpretació de Conferències o en àmbits similars com ara la Interpretació als Serveis Públics. -Desenvolupar la capacitat reflexiva i crítica. -Ampliar el coneixement sistemàtic dels àmbits d'estudi bàsics i el domini de les aptituds i les metodologies de treball que hi estan associades. -Tenir la capacitat de fer servir adequadament els recursos específics de suport a l'estudi, a la feina i a la investigació en un context professional i acadèmic. -Tenir la capacitat de solucionar problemes en entorns nous o poc coneguts y en contextos amplis o multidisciplinaris, relacionats amb la interpretació de conferències o àmbits similars. -Poder exposar i defensar els resultats obtinguts.
Resum: -realizar un trabajo de fin de máster en el campo de la Interpretación de Conferencias o en campos afines como la Interpretación en los Servicios Públicos. - desarrollar capacidad reflexiva y crítica. -ampliar el conocimiento sistemático de los campos de estudio básicos y un dominio de las aptitudes y los métodos de trabajo asociados. -ser capaces de utilizar adecuadamente en los contextos profesionales y académicos los recursos específicos de apoyo al estudio, al trabajo y a la investigación. -ser capaces de resolver problemas, en entornos nuevos o no familiares y en contextos amplios o multidisciplinarios, relacionados con la interpretación de conferencias o ámbitos afines. -ser capaces de exponer y defender los resultados obtenidos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Interpretació de Conferències [4316479]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Interpretació de Conferències [1399]
Document: Objecte d'aprenentatgeCatalà
4 p, 103.1 KB

Anglès
4 p, 103.1 KB

Castellà
5 p, 105.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-11-03   Favorit i Compartir