Treball de Final de Màster [43982]
Arumi Ribas, Marta
Branchadell Gallo, Albert
Cid Leal, María Pilar
Stampa García-Ormaechea, Maria Guiomar
Guardiola Criach, Susagna
Garcia Crecente, Maria Pilar
Gil Bardaji, Anna
Vargas Urpi, Mireia
Perramon Llado, Teresa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Master's Dissertation
Additional title: Trabajo de Fin de Máster
Date: 2019-20
Abstract: -Fer un treball de final de màster en l'àmbit de la Interpretació de Conferències o en àmbits similars com ara la Interpretació als Serveis Públics. -Desenvolupar la capacitat reflexiva i crítica. -Ampliar el coneixement sistemàtic dels àmbits d'estudi bàsics i el domini de les aptituds i les metodologies de treball que hi estan associades. -Tenir la capacitat de fer servir adequadament els recursos específics de suport a l'estudi, a la feina i a la investigació en un context professional i acadèmic. -Tenir la capacitat de solucionar problemes en entorns nous o poc coneguts y en contextos amplis o multidisciplinaris, relacionats amb la interpretació de conferències o àmbits similars. -Poder exposar i defensar els resultats obtinguts.
Abstract: -realizar un trabajo de fin de máster en el campo de la Interpretación de Conferencias o en campos afines como la Interpretación en los Servicios Públicos. - desarrollar capacidad reflexiva y crítica. -ampliar el conocimiento sistemático de los campos de estudio básicos y un dominio de las aptitudes y los métodos de trabajo asociados. -ser capaces de utilizar adecuadamente en los contextos profesionales y académicos los recursos específicos de apoyo al estudio, al trabajo y a la investigación. -ser capaces de resolver problemas, en entornos nuevos o no familiares y en contextos amplios o multidisciplinarios, relacionados con la interpretación de conferencias o ámbitos afines. -ser capaces de exponer y defender los resultados obtenidos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Interpretació de Conferències [4316479]
Study plan: Màster Universitari en Interpretació de Conferències [1399]Català
4 p, 103.1 KB

Anglès
4 p, 103.1 KB

Castellà
5 p, 105.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-09-09, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir