Seminari Professionalitzador i Mentoria II: Anglès i Francès [44004]
Stampa García-Ormaechea, Maria Guiomar
Arumí Ribas, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Títol variant: Seminar on Professional Practice and Mentoring II: English and French
Títol variant: Seminario Profesionalizador y Méntoring II: Inglés y Francés
Data: 2019-20
Resum: - Aprofundir en el coneixement dels principis deontològics de la professió d'intèrpret. - Establir contacte amb professionals de la interpretació en actiu que puguin orientar els estudiants en el desenvolupament de la seva carrera professional. - Enfrentarse als nivells d'exigència habituals en l'exercici de la interpretació professional. - Apropar-se a la interpretació professional en les institucions europees a través de les classes virtuals ofertes en el marc de l'assistència pedagògica del SCIC de la Comissió Europea. - Apropar-se a la interpretació professional a l'Oficina d'Interpretació de Llengües del Ministeri d'Afers Exteriors.
Resum: -Profundizar en el conocimiento de los principios deontológicos de la profesión de intérprete. -Establecer contacto con profesionales de la interpretación en activo que puedan orientar a los estudiantes en el desarrollo de su carrera profesional. -Enfrentarse a los niveles de exigencia habituales en el ejercicio de la interpretación profesional. -Acercarse a la interpretación profesional en las instituciones europeas a través de las clases virtuales ofrecidas en el marco de la asistencia pedagógica del SCIC de la Comisión Europea. -Acercarse a la interpretación profesional en la Oficina de Interpretación de Lenguas del Ministerio de Asuntos Exteriores.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Interpretació de Conferències [4316479]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Interpretació de Conferències [1399]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 97.9 KB

Anglès
3 p, 97.2 KB

Castellà
3 p, 98.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-02-22



   Favorit i Compartir