Adquisició de la Sintaxi i la Morfologia Angleses [44030]
Llinàs i Grau, Mireia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2019-20
Resum: Aquest mòdul estudia els procés d'adquisició de l'anglès com a primera i com segona llengua analitzant com els nens (L1) i els adults (L2) aprenen la forma de les paraules angleses i les seves possibles combinacions per formar oracions en anglès. L'objectiu bàsic del curs és que els estudiants entenguin com les gramàtiques d'una primera i d'una segona llengua es van estructurant en els dos processos.
Resum: Este módulo estudia los procesos de adquisición del inglés como primera y como segunda lengua analizando como los niños (L1) y los adultos (L2) aprenden la forma de las palabras inglesas y sus posibles combinaciones para formar oraciones en inglés. El objectivo básico del curso es que los estudiantes entiendan como las gramáticas de una primera y de una segunda lengua se van estructurando en los dos procesos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies [4313157]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Estudis Anglesos Avançats / Advanced English Studies [1099]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 100.1 KB

Anglès
3 p, 99.2 KB

Castellà
3 p, 100.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2023-05-31



   Favorit i Compartir