Instruments de Gestió Turística Patrimonial del Territori [44169]
Abril-Sellarés, María
Romagosa Casals, Francesc
Dot Jutglà, Esteve
Blanco-Romero, Asunción

Títol variant: Instruments of Regional-Heritage Tourism Management
Títol variant: Instrumentos de Gestión Turística Patrimonial del Territorio
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul és aprofundir en el marc conceptual que relaciona el turisme, el patrimoni i el territori, on aquesta relació es desenvolupa per poder adquirir destreses necessàries per a la seva correcta gestió. Una relació que necessita dels següents continguts per se desenvolupada adequadament: proporcionar el coneixement avançat respecte l'estructura i segmentació de l'activitat turística aplicant-la a l'àmbit concret de les arts i humanitat per poder desenvolupar la gestió del coneixement sobre els recursos patrimonials existents en el territori. Contemporàniament, els continguts també contemplen els instruments necessaris per aprofundir en l'anàlisi de la demanda turística d'àmbit cultural, l'aplicació de les noves tecnologies (E-tourism) sobre l'oferta territorial i els seus recursos patrimonials. Així com, desenvolupar els marcs interpretatius que millor s'adapten als recursos patrimonials aconseguint, d'aquesta manera, la proposta de nous productes turístics adaptats al patrimoni i al territori de manera sostenible i accessible.
Resum: El objetivo de este módulo es profundizar en el marco conceptual que relaciona el turismo, el patrimonio y el territorio, donde dicha relación se desarrolla para poder adquirir destrezas necesarias para su correcta gestión. Una relación que necesita de los siguientes contenidos para ser desarrollada adecuadamente: proporcionar el conocimiento avanzado de la estructura y sectorialización de la actividad turística aplicándola al ámbito concreto de las artes y humanidades para desarrollar la gestión del conocimiento sobre los recursos patrimoniales existentes en el territorio. A la par, los contenidos también contemplan los instrumentos necesarios para profundizar en el análisis de la demanda turística de ámbito cultural, la aplicación de las nuevas tecnologías (E-tourism) sobre la oferta territorial y sus recursos patrimoniales. Así como, desarrollar los marcos interpretativos que mejor se adaptan a los recursos patrimoniales consiguiendo con ello la propuesta de nuevos productos turísticos adaptados al patrimonio y al territorio de manera sostenible y accesible.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió Turística del Patrimoni Cultural [4316837]Català
4 p, 103.7 KB

Anglès
4 p, 102.6 KB

Castellà
4 p, 103.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir