La sexualitat no té cara de dona
Borras Güibes, Èlia
Gayà Morlà, Catalina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La sexualidad no tiene rostro de mujer
Títol variant: The unwomanly face of sexuality
Data: 2019
Descripció: 154 pag.
Resum: Aquest treball és un relat coral sobre la sexualitat femenina des dels ulls de les dones que van néixer acabada la Guerra Civil espanyola. Un recull de vivències que per primer cop s'expliquen amb veu alta i descriuen la sexualitat a l'etapa de la vellesa. És un text que es vincula tant amb la forma com amb la narrativa al treball de la Premi Nobel Svetlana Aleksiévitx.
Resum: Este trabajo es un relato colectivo sobre la sexualidad femenina vista desde los ojos de las mujeres que nacieron finalizada la Guerra Civil española. Se trata de una recopilación de vivencias que, por primera vez, se explican en voz alta y describen la sexualidad durante la vejez. El texto se vincula tanto en la forma como en la narrativa al trabajo de la Premio Nobel Svetlana Aleksiévich.
Resum: A collective narrative about sexuality from the perspective of women who were born after the Spanish Civili War. A collection of experiences that are first spoken out loud and describe the sexuality in the mature stage. It is a paper which meets either the form either the narrative to the work Novel Awards winner Svetlana Alexievich.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Sexualitat ; Persones grans ; Conducta sexual ; Periodisme ; Genere ; Memòria ; Cos ; Pecat



154 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2022-05-27



   Favorit i Compartir