Dibujando mujeres reales
Bueno París, Sara
Gayà Morlà, Catalina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Dibuixant dones reals
Títol variant: Drawing real women
Data: 2019
Descripció: 70 pag.
Resum: Es tracta d'un reportatge literari en el qual s'aborda com, en paral·lel a l'auge del moviment feminista, ha aparegut un nou sector de dones il·lustradores que estan contribuint a transmetre les idees i valors del feminisme. Publicant les seves vinyetes en plataformes com Instagram, i aprofitant la capacitat de les xarxes socials per a fer arribar missatges al públic, les il·lustradores han aconseguit convertir-se en representants del feminisme actual. El reportatge ajuda a entendre la proposta comunicativa de les il·lustradores i com aquesta arriba a la joventut a través de les xarxes socials.
Resum: Se trata de un reportaje literario en el que se aborda cómo, en paralelo al auge del movimiento feminista, ha aparecido un nuevo sector de mujeres ilustradoras que están contribuyendo a transmitir las ideas y valores del feminismo. Publicando sus viñetas en plataformas como Instagram, y aprovechando la capacidad de las redes sociales para hacer llegar mensajes al público, las ilustradoras han conseguido convertirse en representantes del feminismo actual. El reportaje ayuda a entender la propuesta comunicativa de las ilustradoras y cómo esta llega a la juventud a través de las redes sociales.
Resum: This is a literary report addresses how, in parallel to the rise of the feminist movement, a new sector of women illustrators has emerged, helping to convey the ideas and values of feminism. Posting their vignettes on platforms like Instagram and leveraging the ability of social networks to get messages to the public, women illustrators have managed to become representatives of the current feminism. The report helps to understand the communicative proposal of the women illustrators and how it reaches the youth through social networks.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Feminisme ; Feminitat ; Il·lustradores ; Xarxes socials en línia ; Joventut



70 p, 499.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2022-05-27



   Favorit i Compartir