'La Manada' : análisis de la cobertura mediática
Carrera i Huesca, Anna
Giró, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: 'La Manada' : anàlisi de la cobertura mediàtica
Títol variant: 'La Manada' : analysis of mediatic coverage
Data: 2019
Descripció: 106 pag.
Resum: Aquest treball analitza la cobertura del cas de 'La Manada', en concret les informacions sobre el judici i la sentència, del diari El País, La Vanguardia, El Periódico i El Mundo. Els resultats d'aquesta anàlisi del discurs corroboren majoritàriament les hipòtesis, que plantejaven una cobertura inadequada de la violació, culpabilitzant a la víctima i donant detalls escabrosos de l'agressió sexual.
Resum: Este trabajo analiza la cobertura del caso de 'La Manada', en concreto las informaciones sobre el juicio y la sentencia, del diario El País, La Vanguardia, El Periódico y El Mundo. Los resultados de este análisis del discurso corroboran mayoritariamente las hipótesis, que planteaban una cobertura inadecuada de la violación, culpabilizando a la víctima y dando detalles escabrosos de la agresión sexual.
Resum: This paper analyzes the coverage of the case of ‚La Manada™, and more specifically the coverage of the trial and sentence that four newspapers (El País, La Vanguardia, El Periódico and El Mundo) published. The results of this discourse analysis mostly corroborate the hypothesis, which suggested an inadequate coverage of the rape by blaming the victim and providing rough details of the sexual assault.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Violència envers les dones ; Patriarcat ; Delictes sexuals ; Sensacionalisme en la premsa



106 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-09, darrera modificació el 2022-10-18



   Favorit i Compartir