Pràctiques Professionals I [42842]
Junkin, Gary
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Work Placement I
Títol variant: Prácticas Profesionales I
Data: 2019-20
Resum: Aquesta optativitat és de conformitat amb el que estableix l'Estatut de l'Estudiant Universitari aprovat per Reial Decret 1791/2010 (BOE de 31 de desembre), en l'article 9 es recull el dret dels estudiants de màster a disposar de la possibilitat de realitzar pràctiques , ja sigui en el mateix centre o en entitats externes. L'objectiu dels mòduls de les pràctiques professionals és realitzar pràctiques en empreses del sector de les telecomunicacions, buscant: aprofundir en els coneixements, capacitats i actituds pròpies del professional de l'Enginyeria de Telecomunicació; vincular els estudiants amb la realitat empresarial del sector. El mòdul de pràctiques professionals I complementarà la formació teòrica de l'estudiant amb l'experiència pràctica en l'àmbit de les tecnologies, mentre que el mòdul pràctiques professionals II ho farà en l'àmbit de la gestió.
Resum: Esta optatividad es de conformidad con lo establecido en el Estatuto del Estudiante Universitario aprobado por Real Decreto 1791/2010 (BOE de 31 de diciembre), en cuyo artículo 9 se recoge el derecho de los estudiantes de máster a disponer de la posibilidad de realizar prácticas, ya sea en el mismo centro o en entidades externas. El objetivo de los módulos de las prácticas profesionales es realizar prácticas en empresas del sector de las telecomunicaciones, buscando: profundizar en los conocimientos, capacidades y actitudes propias del profesional de la Ingeniería de Telecomunicación; vincular a los estudiantes con la realidad empresarial del sector. El módulo de prácticas profesionales I complementará la formación teórica del estudiante con la experiencia práctica en el ámbito de las tecnologías, mientras que el módulo prácticas profesionales II lo hará en el ámbito de la gestión.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [4313797]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació / Telecommunication Engineering [1170]Català
4 p, 101.8 KB

Anglès
4 p, 100.3 KB

Castellà
4 p, 101.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-16, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir