Orientació i Intervenció Psicopedagògiques a l'Educació Secundària [42978]
Adell Meseguer, Maria Inmaculada
Martínez Roca, Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Psychopedagogic Orientation and Intervention in Secondary Education
Títol variant: Orientación e Intervención Psicopedagógicas en la Educación Secundaria
Data: 2019-20
Resum: Els objectius d'aquest mòdul són: 1. - Entendre l'orientació com un procés que acompanya el desenvolupament personal, acadèmic, professional/vocacional i ciutadà de l'alumnat. 2. - Planificar la tutoria com l'espai i el temps de relació, d'aprenentatge social, comunitari i de desenvolupament del pensament crític. 3. - Dissenyar i desenvolupar plans, programes, projectes i accions d'orientació personal, acadèmica i professional. 4. - Identificar, planificar i consensuar accions d'orientació i tutoria en coherència a la cultura i identitat de centre mitjançant el treball en xarxa entre els equips docents, agents externs al centre i famílies d'orientació i tutoria. 5. - Entendre l'avaluació com una oportunitat d'aprenentatge: de l'avaluació psicopedagògica, a la indagació i a l'avaluació formativa.
Resum: Los objetivos de este módulo son: 1. - Entender la orientación como un proceso que acompaña el desarrollo personal, académico y profesional / vocacional i ciudadano del alumnado. 2. - Planificar la tutoría com el espacio y el tiempo de relación, de aprendizaje social, comunitario y de desarrollo del pensamiento crítico. 3. - Diseñar y desarrollar planes, programas, proyectos y acciones de orientación personal, académica y profesional. 4. - Identificar, planificar y consensuar aciones de orientación y tutoria en coherencia a la cultura y identidad de centro mediante el trabajo en equipo multiprofesional, agentes externos al centro y familias de orientación y tutoría. 5. - Entender la evaluación como una oportunidad de aprendizaje: de la evaluación psicopedagógica. a la indagación y a la evaluación formativa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Psicopedagogia [4313754]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Psicopedagogia [1168]Català
7 p, 115.5 KB

Anglès
7 p, 113.6 KB

Castellà
7 p, 113.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-09-16, darrera modificació el 2021-06-12   Favorit i Compartir