Adquisició i Anàlisi Intel·ligent de Dades [44023]
Hernández Sabaté, Aura
Gil Resina, Debora
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Smart Data Acquisition and Analysis
Título variante: Adquisición y Análisis Inteligente de Datos / Smart Data Knowledge / Analytics
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquest mòdul proporcionarà als estudiants les tècniques i algoritmes necessaris per extreure i analitzar les dades dels pacients que tenen rellevància en el camp de l'E-Salut. D'una banda, se li proporcionaran algoritmes de processament d'imatges i vídeo per obtenir informació sobre l'anatomia i fisiologia del pacient en qüestió des del punt de vista de l'aplicació sanitària. Explicarem els mètodes d'intel·ligència artificial necessaris per a l'anàlisi de patrons i la presa de decisions en el camp de l'E-Salut. Finalment, es farà una introducció als mètodes estadístics de comparació de poblacions necessaris per a la validació d'algoritmes i metodologies.
Resumen: Este módulo proporcionará a los estudiantes las técnicas y algoritmos necesarios para extraer y analizar los datos de los pacientes que tienen relevancia en el campo de la E-Salud. Por un lado, se le proporcionarán algoritmos de procesamiento de imágenes y vídeo para obtener información sobre la anatomía y fisiología del paciente en cuestión desde el punto de vista de la aplicación sanitaria. Explicaremos los métodos de inteligencia artificial necesarios para el análisis de patrones y la toma de decisiones en el campo de la E-Salud. Por último, se hará una introducción a los métodos estadísticos de comparación de poblaciones necesarios para la validación de algoritmos y metodologías.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà.
Titulación: Internet dels Objectes per a Salut Digital / Internet of Things for e-Health [4316624]
Plan de estudios: 1391 [1391]Català
3 p, 100.7 KB

Anglès
3 p, 98.7 KB

Castellà
3 p, 99.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-09-16, última modificación el 2019-12-13   Favorit i Compartir