La comunicació en els esdeveniments de moda : la passarel·la 080 Barcelona Fashion
Icart Ortega, Esther
Barbeito Veloso, Ma. Luz, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La comunicación en los eventos de moda : la pasarela 080 Barcelona Fashion
Títol variant: Communication at fashion events : the 080 Barcelona Fashion
Data: 2019
Descripció: 90 pag.
Resum: El propòsit d'aquest estudi és analitzar la desfilada com a eina comunicativa per a les marques del sector de la moda i el tèxtil. Els resultats es mostren a través de l'estudi de la 080 Barcelona Fashion o la setmana de la moda de Barcelona, ja que es tracta d'una plataforma que engloba diferents passarel·les. S'ha demostrat que la desfilada és la millor i major fórmula de comunicació en viu, i que compta amb altres eines comunicatives que complementen el seu bon resultat.
Resum: El propósito de este estudio es analizar el desfile como herramienta comunicativa para las marcas del sector de la moda y el textil. Los resultados se muestran a través del estudio de la 080 Barcelona Fashion o la semana de la moda de Barcelona, ya que se trata de una plataforma que engloba distintas pasarelas. Se ha demostrado que el desfile es la mejor y mayor fórmula de comunicación en vivo, y que cuenta con otras herramientas comunicativas que complementan su buen resultado.
Resum: The purpose of this study is to analyze the fashion show as a communicative tool for the brands of the fashion and textile sector. The results are shown through the study of the 080 Barcelona Fashion or Barcelona Fashion Week, as it is a platform that includes different catwalks. It has been shown that the parade is the best and greatest form of live communication, and that it has other communicative tools that complement its good results.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Relacions públiques ; Moda ; Mitjans de comunicació de massa ; 080 Barcelona



90 p, 7.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-17, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir