Coeducació : erradicar el masclisme des de la infància
Llibre Martín, Marina
Gómez-Bernal, Gemma, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Coeducación : erradicar el machismo desde la infancia
Títol variant: Coeducation : eradicate sexism from childhood
Data: 2019
Descripció: 85 pag.
Resum: L'objectiu del present treball és la creació d'un reportatge escrit acompanyat d'una fotogaleria. La peça, titulada "Coeducació: erradicar el masclisme des de la infància", posa la mirada en el sistema educatiu públic català per reflexionar sobre com es pot educar en igualtat de gènere. El treball es basa tant en el resultat del projecte professional com en la presentació de la planificació periodística que s'ha dut a terme.
Resum: El objetivo del presente trabajo es la creación de un reportaje escrito acompañado de una fotogaleria. La pieza, titulada "Coeducación: erradicar el machismo desde la infancia", pone la mirada en el sistema educativo público catalán para reflexionar sobre como se puede educar en igualdad de género. El trabajo se basa tanto en el resultado del proyecto profesional como en la planificación periodística que se ha llevado a cabo.
Resum: The objective of this project is the creation of a journalistic and photographic report. The piece, under the title "Coeducation: eradicate sexism from childhood", puts the focus on the Catalan public education system to reflect on how to educate on gender equality. The work is based on the professional project itself as well as on the presentation of the journalistic planning that has been necessary.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Coeducació ; Fotografia periodística ; Feminisme ; Igualtat de gènere



85 p, 4.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-18, darrera modificació el 2022-11-08



   Favorit i Compartir