El rol dels mitjans de comunicació de la península en el conflicte sahrauí : anàlisi i perspectiva del conflicte
Marín Portero, Olaya
Giró, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: El rol de los medios de comunicación de la península en el conflicto saharaui : análisis y perspectiva del conflicto
Títol variant: The role of the Spanish media in the Saharawi conflict : analysis and perspective of the conflict
Data: 2019
Descripció: 110 pag.
Resum: Aquest treball estudia el tractament del conflicte del Sàhara Occidental a través de l'anàlisi de noticies dels diaris El País i La Vanguardia en un període de quatre mesos. Així mateix, s'analitza el conflicte i la perspectiva dels diferents actors, tenint en compte les opinions de les entitats que treballen a Catalunya a favor del poble sahrauí.
Resum: Este trabajo estudia el tratamiento del conflicto del Sáhara Occidental a través del análisis de noticias extraídas de los diarios El País y La Vanguardia en un período de cuatro meses. Asimismo, se analiza el conflicto y la perspectiva de los diferentes actores, teniendo en cuenta las opiniones de las entidades que trabajan en Cataluña a favor del pueblo saharaui.
Resum: This paper studies the treatment of the conflict in Western Sahara through the analysis of news from the newspapers El País and La Vanguardia in a period of four months. It also analyses the conflict and the perspectives of the different actors, taking into account the views of the entities that are working in Catalonia on behalf of the Saharan people.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Periodisme [2501933]
Pla d'estudis: Grau en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Premsa ; Mitjans de comunicació de massa ; Sáhara Occidental ; Conflicte sahrauí



110 p, 2.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-09-19, darrera modificació el 2024-04-22



   Favorit i Compartir