Pla de comunicació per als Castellers de Sabadell : una mirada creativa al món casteller
Armengol Vilella, Georgina
Castellblanque, Mariano, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Plan de comunicación para los Castellers de Sabadell : una mirada creativa en el ámbito casteller
Títol variant: Communication plan for Castellers of Sabadell : a creative perspective inside castellers
Data: 2019
Descripció: 197 pag.
Resum: La cultura és un element clau que fomenta el creixement de la humanitat. Els castellers de la societat catalana estan entre totes les agrupacions culturals que vetllen per aquestes necessitats d'autorealització, i s'han convertit al pas del temps en una tradició diferenciadora de la cultura a Catalunya. Amb la necessitat de reorganitzar i millorar el món casteller en aquesta societat, i comunicar aquesta reorganització de la forma més eficaç possible, el següent TFG analitza el panorama comunicacional actual dels castellers, i fa algunes propostes creatives de millora dels Castellers de Sabadell, que al mateix temps, esdevinguin inspiradores per al món casteller íntegrament.
Resum: La cultura es un elemento clave que fomenta el crecimiento de la humanidad. Los castellers de la sociedad catalana están entre todas las agrupaciones culturales que velan por estas necesidades de autorrealización, y se han convertido en una tradición diferenciadora de la cultura en Cataluña. Con la necesidad de reorganizar y mejorar el mundo casteller en esta sociedad, y comunicar esta reorganización de la forma más eficaz posible, este TFG analiza el panorama comunicacional actual de los castellers, y hace algunas propuestas creativas de mejora de los Castellers de Sabadell para que, a su vez, sean inspiradoras en el ámbito casteller en general.
Resum: Culture is a key element that encourages the growth of humanity. Castellers of the catalan society are among all the cultural groups that look after these needs for self-realization and have become over time a tradition that differentiates culture in Catalonia. We need to reorganize and improve the casteller world in this society and communicate this reorganization in the most effective way possible. The following End-of-degree project analyzes the current communication landscape of the castellers and makes some creative proposals for the improvement of Castellers de Sabadell, who at the same time, become inspiring for the castellers world.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Castellers ; Publicitat ; Creativitat



197 p, 56.9 MB



Pla de comunicació per als Castellers de Sabadell
56.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-03, darrera modificació el 2022-06-15



   Favorit i Compartir