Creación y desarrollo de un plan de negocio : WeTeam, la startup que ayudará a los deportistas a encontrar equipo
Boix Sánchez, Marcos
Castellblanque, Mariano, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Creació i desenvolupament d'un pla de negoci : WeTeam, la startup que ajudarà als esportistes a trobar equip
Títol variant: Creation and development of a business plan : WeTeam, the startup that will help athletes to find team
Data: 2019
Descripció: 81 pag.
Resum: El projecte consisteix en la creació i desenvolupament d'una nova línia de negoci que ajudarà tant als apassionats i practicants dels esports d'equip, com als mateixos clubs. Es tracta d'una plataforma web -que comptarà amb la seva pròpia app mòbil- en la qual qualsevol equip d'Europa, independentment del seu nivell, pugui publicar vacants en les seves files i que aquells interessats apliquin per a poder cobrir-les.
Resum: El proyecto consiste en la creación y desarrollo de una nueva línea de negocio que ayudará tanto a los apasionados y practicantes de los deportes de equipo, como a los mismos clubes. Se trata de una plataforma web -que contará con su propia app móvil- en la que cualquier equipo de Europa, independientemente de su nivel, pueda publicar vacantes en sus filas y que aquellos interesados apliquen para poder cubrirlas.
Resum: The project consists in the creation and development of a new line of business that will help passionate and practitioners of team sports, and the clubs themselves. It treats of a web platform -which will have its own mobile app- in which any team in Europe, regardless of their level, can publish vacancies in their ranks and those who are interested apply to cover them.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Emprenedoria ; Màrqueting ; Esports d'equip



81 p, 15.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-03, darrera modificació el 2022-06-15



   Favorit i Compartir