La representación de los seniors en la publicidad española actual
Florit Ferrer, Neus
Menal Casas, Jorge, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: La representació dels sèniors en la publicitat espanyola actual
Títol variant: The representation of seniors in current Spanish advertising
Data: 2019
Descripció: 154 pag.
Resum: Els sèniors són un target amb molt potencial, ja que conformen un gran gruix de la societat espanyola, la seva esperança de vida és elevada i disposen de salut, poder adquisitiu i temps lliure per consumir. Malgrat això, tenen molt poca representació publicitària i aquesta segueix els estereotips associats a vellesa. El present estudi pretén analitzar per què existeix discriminació cap a aquest segment tant per part de la societat com de la publicitat.
Resum: Los seniors son un target con mucho potencial, puesto que son un grupo con mucho peso demográfico, su esperanza de vida es elevada y disponen de salud, poder adquisitivo y tiempo libre para consumir. No obstante, tienen poca representación publicitaria y esta sigue los estereotipos asociados a vejez. Este estudio pretende analizar por qué existe discriminación hacia este colectivo tanto por parte de la sociedad como de la publicidad.
Resum: Seniors are a target with a lot of potential, since they are a group with a lot of demographic weight, their life expectancy is high and they have health, purchasing power and free time to consume. However, they have little advertising representation and this one follows the stereotypes associated with old age. This study aims to analyse why there is discrimination against this group both by society and advertising.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de recerca ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Publicitat ; Persones grans ; Estereotip (Psicologia) ; Mitjans de comunicació de massa



154 p, 7.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-07, darrera modificació el 2022-12-16



   Favorit i Compartir