La evolución de la política contra el ciber-terrorismo de Francia
González Sabariego, Paula
Demurtas, Alessandro, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: L'evolució de la política contra el ciber-terrorisme de França
Títol variant: The evolution of policies against ciberterrorism of France
Data: 2019
Resum: Els ciberatacs terroristes són, a dia d'avui, una preocupació global a causa del seu fort impacte en institucions financeres i econòmiques, així com en mitjans de comunicació de tot el món. Concretament, França, que ha estat blanc de molts dels atacs terroristes, s'ha vist afectada per aquest tipus d'amenaces de manera continuada en l'última dècada. Per això, el treball té com a objectiu conèixer quines han estat les estratègies i mesures del Govern francès per fer front al ciber-terrorisme en l'última dècada. Per a això, s'analitzen les lleis promulgades pel govern francès i s'estableix una cronologia. D'aquesta manera, s'arriba a diferents conclusions sobre les estratègies dutes a terme en relació amb el ciber-terrorisme a França.
Resum: Los ciberataques terroristas son, a día de hoy, una preocupación global debido a su fuerte impacto en instituciones financieras y económicas, así como en medios de comunicación de todo el mundo. Concretamente, Francia, que ha sido blanco de muchos de los ataques terroristas, se ha visto afectada por este tipo de amenazas de forma continuada en la última década. Por eso, el trabajo tiene como objetivo conocer cuáles han sido las estrategias y medidas del Gobierno francés para hacer frente al ciber-terrorismo en la última década. Para ello, se analizan las leyes promulgadas por el gobierno francés y se establece una cronología. De esta forma, se llega a diferentes conclusiones acerca de las estrategias llevadas a cabo en relación con el ciber-terrorismo en Francia.
Resum: Terrorist cyber attacks are, today, a global concern because of its strong impact on financial and economic institutions, as well as in media around the world. Specifically, France, which has been the target of many terrorist attacks, has been affected by this type of threats in the last decade. Therefore, the work aims to know what have been the strategies and measures of the French Government to address cyber-terrorism in the last decade. For this, the laws promulgated by the French government are analyzed and a chronology is established. In this way, I arrive at different conclusions about the strategies carried out in relation to cyber-terrorism in France.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Ciència política i gestió pública [2500259]
Pla d'estudis: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [818]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Tecnologia i dret ; França ; Delictes informàtics ; Tecnología y derecho ; Francia ; Delitos informáticos



TFG
18 p, 202.9 KB

Pòster
1 p, 324.2 KB

Resum executiu
3 p, 75.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia. TFG

 Registre creat el 2019-10-11, darrera modificació el 2023-07-07



   Favorit i Compartir