Seguridad en Libia ¿Una tendencia hacia la privatización?
Boussekoum Barkat, Ayman
Demurtas, Alessandro, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: Seguretat a Líbia ¿Una tendència cap a la privatització?
Títol variant: Security in Libya. A trend towards privatization?
Data: 2019
Resum: Este trabajo pretende no sólo analizar el papel de las fuerzas regulares en Libia, sino también la estructura de seguridad que permitió gobernar a Qaddafi desde el golpe de Estado en 1969, y su evolución hasta el inicio de la guerra el año 2011. Además, se analizará la aparición de actores no vinculados a las autoridades estatales, que también fueron determinantes en la estructura de seguridad libia.
Resum: Aquest treball pretén no només analitzar el paper de les forces regulars a Líbia, sinó també l'estructura de seguretat que va permetre governar a Qaddafi des del cop d'Estat el 1969, i la seva evolució fins a l'inici de la guerra l'any 2011. A més, s'analitzarà l'aparició d'actors no vinculats a les autoritats estatals, que també van ser determinants en l'estructura de seguretat líbia.
Resum: This paper aims not only to analyze the role of the regular forces in Libya, but also the security structure that allowed Muammar Qaddafi to rule from the coup d'état in 1969, and its evolution until the beginning of the war in 2011. Furthermore, the papers analyze the appearance of actors not linked to the state authorities, which have also been crucial in the Libyan security structure.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Ciència política i gestió pública [2500259]
Pla d'estudis: Grau en Ciència Política i Gestió Pública [818]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Seguretat ; Privatizació ; Líbia ; Seguridad ; Privatización ; Libia ; Security ; Privatization ; Libya



TFG
27 p, 353.8 KB

Resum executiu
3 p, 144.3 KB

Pòster
1 p, 401.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia. TFG

 Registre creat el 2019-10-11, darrera modificació el 2023-07-07



   Favorit i Compartir