Estrategia de reposicionamiento de marca y comunicación para mytaxi España
López Muñoz, Irene
Sánchez Sancho, Ángel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Estratègia de reposicionament de marca i comunicació per mytaxi España
Títol variant: Repositioning strategy for the brand mytaxi in Spain
Data: 2019
Descripció: 194 pag.
Resum: L'app mytaxi ha d'enfrontar-se a un doble problema a Espanya. Per una banda, el taxi és considerat tradicional i antiquat. Per altra banda en els últims anys s'han sumat al mercat de la movilitat nous players, competint directament amb el sector del taxi i guanyant-se als usuaris gràcies a la oferta d'una experiencia diferencial. Sense dubte, la marca es troba en un moment decisiu, es per això que aquest projecte planteja i duu a terme el reposicionament estratègic de la marca i la comunicació de MyTaxi a Espanya amb l'objectiu de fer front als canvis del sector i tornar a connectar amb els usuaris.
Resum: La app de mytaxi debe afrontar un doble problema en España. Por un lado, el taxi es considerado como tradicional y anticuado. Por otro, en los últimos años, se han sumado al mercado de la movilidad nuevos players, compitiendo directamente con el sector del taxi y ganándose a los usuarios gracias a la oferta de una experiencia diferencial. Sin duda, la marca se encuentra en un momento decisivo, es por eso, que este proyecto plantea y lleva a cabo el reposicionamiento estratégico de marca y comunicación de mytaxi con el objetivo de que esta pueda hacer frente a los cambios del sector y vuelva a conectar con los usuarios.
Resum: mytaxi app has to face two problems in Spain. On the one hand, the taxi service is seen as traditional and old-fashioned. On the other hand, a lot of new players have entered in the mobility market, competing directly with the taxi and gaining users thanks to the offer of a different experience. There is no doubt that the brand mytaxi is in a decisive moment. That is the reason why this project pretends to create a strategic repositioning of the brand and the service of mytaxi. Its objective is to overcome the changes in the market and reconnect with the users.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Publicitat ; Marques comercials ; Taxis



194 p, 5.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-16, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir