I hate myself
Mendiola Leal, Anna
Terribas Llopis, Jordi
Marca Francès, Guillem, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Data: 2019
Descripció: 81 pag.
Resum: Una noia que mai s'ha agradat a si mateixa, decideix agafar una càmera i expandir la seva idea de "bellesa". Per això crea un projecte anomenat "I Hate Myself". En ell, retratarà a un grup de persones que, per algun aspecte físic, no se senten còmodes amb elles mateixes. L'objectiu de la nostra protagonista és que deixem enrere els complexos i deixem d'amagar-nos. Dona a entendre que si una flor no floreix, no cal canviar la flor, sinó l'entorn en què aquesta creix.
Resum: Una chica que nunca se ha gustado a si misma, decide coger una cámara y expandir su idea de "belleza". Por ello crea un proyecto llamado "I Hate Myself". En él, retrarará a un grupo de personas que, por algun aspecto físico. , no se sienten cómodas con ellas mismas. El objetivo de nuestra protagonista es que dejemos atrás los complejos y dejemos de escondernos. Dar a entender que si una flor no florece, no hay que cambiar la flor, sino el entorno en el que ésta crece.
Resum: A girl who has never liked herself, decides to take a camera and expand her idea of "beauty". For that reason she creates a project called "I Hate Myself". In it, she will portray a group of people who, due to some physical aspect, do not feel comfortable with themselves. The goal of our main character is to leave behind the complexes and stop hiding. To make everyone understand that if a flower does not bloom, it is no necessary to change the flower, but the environment in which it grows.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Pla d'estudis: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Bellesa ; Gèneres televisius ; Pel·lícules cinematogràfiques



81 p, 27.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-17, darrera modificació el 2024-04-17



   Favorit i Compartir