Bíblia d'un format de televisió de contingut musical per la CCMA
Pauné Serra, Carles
Gómez, Ángel Custodio, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Biblia de un formato de televisión de contenido musical para la CCMA
Títol variant: Bible of a television music show for the CCMA
Data: 2019
Descripció: 102 pag.
Resum: Projecte d'ideació d'un format televisiu de contingut musical per tal de ser produït posteriorment. El format pretén posar en relleu la tasca dels professionals de la producció musical, així com desmitificar certes opinions al voltant dels artistes, i divulgar elements bàsics de la indústria musical popular occidental. Inclou tota la documentació específica pel desenvolupament del format a més del material per la seva posterior venda a la indústria. També els elements necessaris per a produir un primer programa pilot.
Resum: Proyecto de ideación de un formato televisivo de contenido musical con el objetivo ser producido posteriormente. El formato pretende mostrar la labor de los profesionales de la producción musical, así como desmitificar ciertas opiniones acerca de los artistas, y divulgar elementos básicos de la industria musical popular occidental. Incluye toda la documentación específica para el desarrollo del formato además del material para su posterior venta a la industria. También los elementos necesarios para producir un primer programa piloto.
Resum: Television format / show conception project about music in order to be produced afterward. The format aims to highlight the work of music productors, as well as demystifying certain opinions about artists, and disseminating basic elements of the Western pop music industry. It includes all the specific documentation for the development of the format and also the material for being sold to the media industry. It also includes the necessary elements to produce a first pilot program.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comunicació Audiovisual [2501928]
Pla d'estudis: Grau en Comunicació Audiovisual [968]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Matèria: Televisió ; Música ; Producció musical



102 p, 4.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències de la Comunicació. TFG

 Registre creat el 2019-10-21, darrera modificació el 2023-11-13



   Favorit i Compartir