Les múltiples dimensions del temps de viatge diari
Delclòs Alió, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)

Títol variant: Las múltiples dimensiones del tiempo de viaje diario
Títol variant: The Multiple Dimensions of Daily Travel Time
Data: 2019
Resum: L'objectiu de la tesi de Xavier Delclòs és estudiar el temps diari de desplaçament en el context d'una ciutat com Barcelona i com aquest es percep i s'inverteix de diferent manera segons l'individu, basant-se en resultats empírics de la Regió metropolitana de Barcelona. Els resultats mostren una relació evident entre l'estructura territorial i les variables socioeconòmiques amb la mobilitat quotidiana, a més de conceptualitzacions alternatives del temps que podrien servir per investigacions futures.
Resum: El objetivo de la tesis de Xavier Delclòs es estudiar el tiempo de desplazamiento diario en el contexto de una ciudad como Barcelona y como éste se percibe y se invierte de diferente manera según el individuo, basándose en resultados empíricos de la Región metropolitana de Barcelona. Los resultados muestran una relación evidente entre la estructura territorial y las variables socioeconómicas con la movilidad cotidiana, además de conceptualizaciones alternativas del tiempo que podrían servir para investigaciones futuras.
Resum: The thesis of Xavier Delclòs aims to study daily travel time in the context of a city like Barcelona and how people perceives and manages it differently, based on empirical findings of the Barcelona Metropolitan Region. The results show an evident relationship between territorial structure and socioeconomic variables with the daily mobility, as well as alternative conceptualizations of time that could be useful for future investigations.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2019, p. 1-2, ISSN 2014-6388Català
2 p, 348.1 KB

Español
2 p, 156.1 KB

English
2 p, 154.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2019-11-04, darrera modificació el 2022-02-06   Favorit i Compartir