Els Regnes Hispànics Medievals i Al-Àndalus [100357]
Retamero, Fèlix
Díaz Sierra, Ignacio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Los Reinos Hispánicos Medievales y Al-Ándalus
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu d'aquesta assignatura és aprofundir en el coneixement de les societats ibèriques medievals: presentar els esdeveniments i els personatges principals, i situar l'estudi d'aquestes societats en el context historiogràfic; entendre els processos històrics principals que van determinar la formació de les diferents societats medievals ibèriques, i explorar les connexions dels processos de destrucció i de construcció en el context de les conquestes ibèriques medievals amb l'expansió d'època moderna.
Resum: El objetivo de esta asignatura es profundizar en el conocimiento de las sociedades ibéricas medievales: presentar los acontecimientos y los personajes principales, así como situar el estudio de estas sociedades en el contexto hitoriográfico; entender los procesos históricos principales que determinaron la formación de las diferentes sociedades medievales ibéricas, y explorar las conexiones de los procesos de construcción y de destrucción en el contexto de las conquistas ibéricas medievales con la expansión de época moderna.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Arqueologia [2500241] ; Història [2500501]
Pla d'estudis: Grau en Història [803] ; Grau en Arqueologia [811]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 100.4 KB

Castellà
3 p, 99.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-11-07, darrera modificació el 2023-05-31



   Favorit i Compartir