Models integrats de gestió: seguretat [101842]
Isturitz Pérez, José Julián
Medina Martínez, María del Carmen
Montero Viñuales, Eduard

Títol variant: Modelos integrados de gestión: seguridad
Data: 2019-20
Resum: Al superar l'assignatura l'alumne serà capaç de: 1. Conèixer el marc teòric i organitzacional on realitzarà la seva activitat professional en el camp de la seguretat integral. 2. Conèixer la forma de realització de projectes i la presa de decisions. 3. Identificar els diferents serveis i l'entramat del sistema de seguretat existent en l'actualitat, tant en matèria de protecció de les persones com dels bens. 4. Identificar els diferents models de gestió en els serveis de seguretat. 5. Conèixer el paper i competències, tant del personal remunerat que treballa en el sistema, com del voluntariat. 6. Ser capaç d'assumir reptes professionals com tècnic o executiu en matèria de seguretat integral. 7. Analitzar les diferents conductes que podrien derivar en responsabilitats en el marc de la seguretat integral.
Resum: Al superar la asignatura el alumno será capaz de: 1. Conocer el marco teórico y organizacional y donde va a realizar su actividad profesional en el campo de la seguridad integral. 2. Conocer la forma de realización de proyectos y la toma de decisiones. 3. Identificar los diferentes servicios y el marco del sistema de seguridad existente en la actualidad, tanto en términos de protección de las personas, como de los bienes. 4. Identificar los diferentes modelos de gestión en los servicios de seguridad. 5. Saber el papel y las competencias tanto del personal remunerado que trabaja en el sistema, como los voluntarios. 6. Ser capaz de asumir retos profesionales, como ejecutivo o técnico, en materia de seguridad integral. 7. Analizar las diferentes conductas que pueden derivar en responsabilidades en el marco de la seguridad integral.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Prevenció i Seguretat Integral [2502501]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 113.0 KB

Castellà
9 p, 116.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-11-07, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir