Assessment of feed additives produced from or containing microorganisms - Tackling antimicrobial resistance risks
Brozzi, Rosella (European Food Safety Authority)

Data: 2017
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Comunicació de congrés
Matèria: Microbiologia alimentària
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, 16è (2017)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


2 p, 239.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB

 Registre creat el 2019-12-16, darrera modificació el 2022-06-03



   Favorit i Compartir