Three antifungal proteins from penicillium expansum : different patterns of production and antifungal activity - Garrigues, Sandra (Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos) ; Gandía, Mónica (Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos) ; Castillo, Laia (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Coca López, María (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Marx, Florentine (Medizinische Universität Innsbruck. Division of Molecular Biology) ; Marcos, José F. (Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos) ; Manzanares, Paloma (Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>