Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/21847
Calidad y características de la carne de lidia : significación sanitaria de las lesiones más frecuentes en el desolladero
Pizarro Díaz, Manuel (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinària)
Castaño, M. (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinària)
Rodríguez Bertos, A. (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinària)
Cepedano Beteta, M. (Comunidad de Madrid. Dirección General de Salud Pública)
Mazzucchelli, Francisco (Universidad Complutense de Madrid. Facultad de Veterinaria)

Data: 2002
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Castellà.
Document: article ; publishedVersion
Publicat a: Bovis, N. 104 (2002) p. 059-70, ISSN 1130-4804



12 p, 289.8 KB
 Accés restringit a la UAB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2007-11-26, darrera modificació el 2017-12-11



   Favorit i Compartir