Elaboració d'articles científics d'impacte. Recomanacions en format checklist
Mercader, Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)

Data: 2020
Descripció: 18 pàg.
Resum: El present document és un conjunt de recomanacions sobre com elaborar, publicar i difondre articles científics d'impacte. Les recomanacions es presenten en format checklist per a facilitar la revisió de les tasques realitzades o per a planificar les tasques que cal desenvolupar per a la publicació d'un manuscrit. Aquestes s'han elaborat a partir de la revisió de diferents publicacions on s'esmentaven alguns consells per a la publicació d'articles científics (Baiget y Torres Salinas, 2013; Day, 2005; Soler, 2007; Torres Salinas y Cabezas Clavijo, 2013) en cap cas parteixen de l'opinió o experiència de l'autora. Les recomanacions proposades estan organitzades per àmbits y seqüenciades per l'ordre prioritari a seguir en el procés d'elaboració de l'article d'impacte. En total, les recomanacions es divideixen en 8 àmbits: 1. Elecció de la revista, 2. Autoria, 3. Títol, resum i paraules clau, 4. Contingut, 5. Presentació de la informació, 6. Referències, 7. Enviament del Manuscrit i 8. Acceptació condicionada o definitiva del manuscrit.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Objecte d'aprenentatge
Matèria: Articles d'impacte ; Revista ; Manuscrit ; Checklist



18 p, 323.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > CRiEDO (Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu)
Materials didàctics > Recursos docents

 Registre creat el 2020-03-11, darrera modificació el 2023-11-10



   Favorit i Compartir