Bases demogràfiques de la demanda d'habitatge principal durant els propers anys, a Catalunya
Módenes Cabrerizo, Juan Antonio
Blanes, Amand
López Colás, Julián
Yépez Martínez, Brenda
Menacho, Teresa

Publicació: Bellaterra : Centre d'Estudis Demogràfics, 2011
Descripció: 64 pag.
Resum: Es presenten els resultats de la previsió de necessitats residencials, a partir d'una projecció de llars, a diferents escales territorials: pel total de Catalunya, nou àmbits regionals i cinquanta-sis sistemes urbans. La projecció demogràfica de base per a la projecció de llars prové d'una actualització, de l'any 2007, de les projeccions demogràfiques de l'Idescat elaborades al 2002. El resultat principal és que l'increment anual del nombre de llars anirà disminuint al llarg de la projecció, des de prop de 55. 000 a l'inici de la projecció, a 20. 000 al final.
Resum: Se presentan los resultados de la previsión de necesidades residenciales, a partir de una proyección de hogares, a distintas escalas territoriales: para el total de Cataluña, nueve ámbitos regionales y cincuenta y seis sistemas urbanos. La proyección demográfica de base para la proyección de hogares, proviene de una actualización, realizada en 2007, de las proyecciones demográficas del Idescat, elaboradas en 2002. El resultado principal es que el incremento anual del nombre de hogares irá disminuyendo a lo largo de la proyección, desde cerca de 55. 000 al inicio de la proyección, a 20. 000 al final.
Resum: The results of a study forecasting residential needs on the basis of studying housing trends on different territorial scales have now been presented. Nine regional areas and fifty-six urban systems have been studied for Catalonia as a whole. The demographic projection for estimating the number of homes involved is based on a 2007 update of IDESCAT (Statistical Institute of Catalonia) demographic forecasts dating from 2002. The main finding is that the annual increase in the number of homes required will continue to tail off throughout the study, from approximately 55,000 at the beginning to some 20,000 at the end.
Nota: L'informe és la base del Document F: Previsions de creixement demogràfic, emprat per a l'aprovació inicial del Pla Territorial Sectorial d'Habitatge, de la Generalitat de Catalunya.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Papers de demografia (Centre d'Estudis Demogràfics) ; 381
Document: Working paper
Matèria: Necessitat d'habitatge ; Llar ; Projecció ; Catalunya ; Necesidades residenciales ; Hogar ; Proyección ; Cataluña ; Residential needs ; Home ; Forecast ; Catalonia



64 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED-CERCA)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2020-04-01, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir