Creación de aversión condicionada a la vid en ovino
Manuelian, Carmen L. (Universitat Autònoma de Barcelona)
Albanell Trullas, Elena (Universitat Autònoma de Barcelona)
Caja López, Gerardo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Rovai, Maristela (Universitat Autònoma de Barcelona)
Giralt Vidal, Ll. (Institut Català de la Vinya i el Vi)
Salama, Ahmed A. K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vidal, X. (Institut Català de la Vinya i el Vi)

Data: 2011
Ajuts: Ministerio de Economía y Competitividad AGL2010-22178-C02-01
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Resposta condicionada ; Ovelles
Publicat a: XXXVI Congreso de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia. Comunicaciones SEOC, 2011



4 p, 1.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Grup de Recerca en Remugants (G2R)
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2020-05-05, darrera modificació el 2024-07-01



   Favorit i Compartir