Estrategias migratorias y estructuras del hogar en Cataluña, 1996
Domingo i Valls, Andreu, 1958-
Brancós Coll, Inés
Bayona, Jordi

Publicació: Bellaterra : Centre d'Estudis Demogràfics, 2002
Descripció: 29 pag.
Resum: Las estrategias familiares pueden explicarnos las cadenas migratorias existentes entre el lugar de origen y el lugar de destino de la población de nacionalidad extranjera, estrategias que condicionaran las estructuras de los hogares donde residen. Su estudio nos permitirá obtener información sobre su grado de asentamiento en el país, así como realizar una primera aproximación a las redes de parentesco y a su situación familiar.
Ajuts: Ministerio de Ciencia y Tecnología BSO2000-0477
Nota: Ponència presentada al VII Congreso Español de Sociología. Grup de treball: Sociología de la Familia. Sessió: Familia y multiculturalismo. Congrés organitzat per la Federación Española de Sociología. Salamanca 19-22 de setembre de 2001.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Papers de demografia (Centre d'Estudis Demogràfics) ; 202
Document: Working paper
Matèria: Inmigración extranjera ; Población de nacionalidad extranjera ; Estrategias migratorias ; Estructuras del hogar ; Cataluña ; Foreign immigration ; Population of foreign citizenship ; Migration strategies ; Household structure strategies ; Catalunya Immigration étrangère ; Population étrangère ; Stratégies migratoires ; Structure des ménages ; Catalogne



29 p, 4.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Demogràfics (CED-CERCA)
Documents de recerca > Working papers

 Registre creat el 2020-05-11, darrera modificació el 2023-01-18



   Favorit i Compartir