¿Son los alumnos capaces de atribuir a los microorganismos algunas transformaciones de los alimentos? - Díaz González, R. (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Didáctica das Ciencias Experimentais) ; López Rodríguez, R. (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Didáctica das Ciencias Experimentais) ; García Losada, A. (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Didáctica das Ciencias Experimentais) ; Abuín Figueiras, G. (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Didáctica das Ciencias Experimentais) ; Nogueira Abuín, E. (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Didáctica das Ciencias Experimentais) ; García Gandoy, J. A. (Universidade de Santiago de Compostela. Departamento de Didáctica das Ciencias Experimentais)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>