Ecologia humana [101271]
Valenzuela García, Hugo
Maestre Andrés, Sara
Iniesta Arandia, Irene
Junqueira, André B.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Título variante: Human Ecology
Título variante: Ecología humana
Fecha: 2020-21
Resumen: El objectius del curs són: Conèixer el conjunt programàtic d'aportacions teòriques i d'estudis de cas etnogràfics clàssics de l'Antropologia Ecològica en la seva accepció temàtica i històrica. Conèixer algunes aportacions bàsiques de les figures més prominents en aquest camp - llurs aportacions teòriques,metodològiques i etnogràfiques. Conèixer de primera mà alguns treballs etnogràfics actuals i contemporanis que s'estan duent a terme per científics i investigadors, així com les problemàtiques més rellevants (ICTA i Departament Antropologia). Analitzar la realitat entre natura i cultura des de una aproximació multidisciplinar (ecologia, antropologia, etc. ) 1.
Resumen: Los objetivos del curso son: Conocer el conjunto programático de aportaciones teóricas y de estudios de caso etnográficos clásicos de la Antropología Ecológica en su acepción temática e histórica. Conocer algunas aportaciones básicas de las figuras más prominentes en este campo - sus aportaciones teóricas, metodológicas y etnográficas. Conocer de primera mano algunos trabajos etnográficos actuales y contemporáneos que se están llevando a cabo por científicos e investigadores, así como las problemáticas más relevantes (ICTA y Departamento Antropología). Analizar la realidad entre naturaleza y cultura desde una aproximación multidisciplinar (ecología, antropología, etc. ) 1.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Antropologia social i cultural [2500256]
Plan de estudios: Grau en Antropologia Social i Cultural [821]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 110.5 KB

Anglès
5 p, 106.5 KB

Castellà
6 p, 111.3 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-06-26, última modificación el 2023-01-28



   Favorit i Compartir