Gestió Asseguradora [102092]
Celma Sanz, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Insurance Management
Título variante: Gestión Aseguradora
Fecha: 2020-21
Resumen: L'alumne haurà de conèixer l'estructura del negoci de les empreses d'assegurances, tant en la vessant de vida com de diversos, També haurà de coneìxer la importància econòmica d'aquest sector i la funció de periodificació de costos i de distribució de riscos que té l'activitat de les assegurances tant per les empreses com pels particulars Haurà de ser capaç de conèixer les diferents modalitats d'assegurances, els seus fonaments tècnics, la composició dels ingressos i despeses de les entitats asseguradores, les provisions tècniques, la distribució de riscos i la gestíó de les inversions.
Resumen: El alumno deberá conocer la estructura del negocio de las empresas de seguros, tanto en la vertiente de vida como de varios. También deberá conocer la importancia económica de este sector y la función de periodificación de costes y de distribución de riesgos que tiene la actividad de los seguros tanto para las empresas como para los particulares. Deberá ser capaz de conocer las diferentes modalidades de seguros, sus fundamentos técnicos, la composición de los ingresos y gastos de las entidades aseguradoras, las provisiones técnicas, la distribución de riesgos y la gestión de las inversiones.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Comptabilitat i Finances [2501231]
Plan de estudios: Grau en Comptabilitat i Finances [947]Català
7 p, 110.1 KB

Anglès
5 p, 106.3 KB

Castellà
6 p, 110.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-06-26, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir