Finances II [102111]
Romero Pérez, Luis Fernando
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Título variante: Finance II
Título variante: Finanzas II
Fecha: 2020-21
Resumen: Objectius i contextualització Aquesta assignatura conté la formació bàsica en finances d'empresa del grau en Comptabilitat i Finances, a partir dels coneixements i habilitats adquirits a Finances I sobre valoració d'actius, mercats financers i la relació entre empresa i mercat financer. Els estudiants, sobre la base del raonament financer adquirit a Finances I, hauran de dominar l'anàlisi dels projectes d'inversió, les fonts de finançament i la seva relació amb l'estratègia de l'empresa. L'eix del curs és la creació de valor per part de les empreses en l'economia real mitjançant la selecció d'inversions que més s'adiu a la seva estratègia i la dinàmica financera que resulta de la interacció entre inversió i finançament atenent als objectius de rendibilitat i control del risc. La doble perspectiva de temps i risc introduïda a Finances I s'aplica ara a la funció financera de l'empresa.
Resumen: Finanzas II proporciona la formación básica en finanzas de empresa en el grado de Contabilidad y Finanzas, a partir de los conocimientos y habilidades adquiridos en Finanzas I, sobre valoración de activos, mercados financieros y la relación entre la empresa y el merado. Sobre la base del razonamiento financiero adquirido en Finanzas I, los estudiantes deberán dominar las selección de proyectos de inversión, la selección de fuentas de financiación y la relación de ambas con la estrategia empresarial. El eje del curso es la creación por parte de las empresas en la economía real mediante la selección de inversiones más adecuada para su estrategia y la dinámica financiera que se deriva de la relación entre inversión y financiación atendiendo a los objetivos de rentabilidad y gestión del riesgo. La doble perspectiva de tiempo y riesgo introducida en Finanzas I se aplica ahora a la función financiera de la empresa.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Comptabilitat i Finances [2501231]
Plan de estudios: Grau en Comptabilitat i Finances [947]Català
6 p, 156.0 KB

Anglès
5 p, 104.7 KB

Castellà
5 p, 146.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-06-26, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir