Treball de Final de Màster [43815]
Corral Fulla, Anna

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2020-21
Resum: L'objectiu d'aquest mòdul és l'elaboració d'un treball de reflexió i investigació original i inèdit, realitzat per l'estudiant sota la supervisió d'un professor/-a doctor/-a especialista que formi part de l'equip docent del Màster. Aquest treball serà sotmès a l'avaluació per una comissió de tres avaluadors en sessió pública. El Treball de Fi de Màster pretén iniciar l'estudiant en la metodologia de la investigació per tal que pugui plantejar i realitzar amb èxit una recerca en algun aspecte concret del FLE en contextos exògens i de la mediació lingüística en francés i en àmbits multilingües, així com defensar-lo oralment davant la comunitat acadèmica. Per tant, els principals objetius formatius del Treball de Fi de Màster són: - Plantejar una investigació (acotar el tema, obtenir informació i buscar els recursos necessaris, elaborar un protocol experimental), - Aplicar una metodologia adequada a l'objete d'estudio (per tal d'obtenir dades, analitzar-les i interpretar-les) - Extreure conclusions dels resultats obtinguts i obrir perspectives de futur - Adaptar el discurs escrit a la situació acadèmica, tant pel que fa a l'estil, com a l'estructuració i l'ús de tècniques tipogràfiques - Adaptar el discurs oral a la situació de defensa del treball de recerca.
Resum: El objetivo de este módulo es la elaboración de un trabajo de reflexión e investigación original e inédito, realizado por el estudiante bajo la supervisión de un profesor/-aa doctor/-a especialista que forme parte del equipo docente del Master. Este trabajo será sometido a la evaluación por una comisión de tres evaluadores en sesión pública. El Trabajo de Fin de Máster pretende iniciar al estudiante en la metodología de la investigación para que pueda plantear y realizar con éxito una investigación en algún aspecto concreto del FLE en contextos exógenos y de mediación lingüística en francés y en ámbitos multilingües, así como defenderlo oralmente ante la comunidad académica. Por lo tanto, los principales objetivos formativos del Trabajo de Fin de Máster son: - Plantear una investigación (acotar el tema, obtener información y buscar los recursos necesarios, elaborar un protocolo experimental), - Aplicar una metodología adecuada al objeto de estudio (para obtener datos, analizarlos e interpretarlos) - Extraer conclusiones de los resultados obtenidos y abrir perspectivas de futuro - Adaptar el discurso escrito a la situación académica, tanto en cuanto a estilo, como la estructuración y el uso de técnicas tipográficas - Adaptar el discurso oral a la situación de defensa del trabajo de investigación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Francès Llengua Estrangera i Diversitat Lingüística [4316204]Català
4 p, 114.5 KB

Anglès
3 p, 112.7 KB

Castellà
4 p, 114.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-06-26, darrera modificació el 2020-07-03   Favorit i Compartir