Innovació i Smart Cities [43854]
Tardà, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Títol variant: Innovation and Smart Cities
Títol variant: Innovación y Smart Cities
Data: 2020-21
Resum: Proporcionar un contex específic per al desenvolupament dels productes i serveis de la geoinformació de caràcter innovador, centrat en un dels sectors més dinàmics d'aplicació de la informació geoespacial en la automatització o gestió intel·ligent de processos de sistemes urbans, com són els àmbits de smart cities i d'Internet de les coses, que permeten la interconnexió intel·ligent a través de la xarxa del funcionament de sistemes i objectes d'ús quotidià en l'àmbit públic i privat, en els quals el component de geolocalització permet personalitzar i contextualitzar serveis i comportaments dels sistemes. El mòdul inclou una revisió de les actuals tendències de desenvolupament i gestió urbana, així com de les polítiques de planificació i gestió del desenvolupament urbà i de la prestació de serveis urbans, juntament amb un examen de les oportunitats d'implementació de serveis intel·ligents. Paral·lelament ofereix una visió àmplia dels models i estratègies d'innovació, de recursos per al desenvolupament de projectes d'R+D+I i de difusió, propagació i efecte multiplicador de les innovacions.
Resum: Proporcionar un contexto específico para el desarrollo de productos y servicios de geoinformación de carácter innovador, centrado en uno de los sectores más dinámicos de aplicación de la información geoespacial en la automatización o gestión inteligente de procesos de sistemas urbanos, como son los ámbitos de smart cities y de Internet de las cosas, que permiten la interconexión inteligente a través de la red del funcionamiento de sistemas y objetos de uso cotidiano en el ámbito público y privado, en los que el componente de geolocalización permite personalizar y contextualizar servicios y comportamientos de los sistemas. El módulo incluye una revisión de las actuales tendencias de desarrollo y gestión urbana, así como de las políticas de planificación y gestión del desarrollo urbano y de la prestación de servicios urbanos, junto con un examen de las oportunidades de implementación de servicios inteligentes. Paralelamente ofrece una visión amplia de los modelos y estrategias de innovación, de recursos para el desarrollo de proyectos de R+D+I y de difusión, propagación y efecto multiplicador de las innovaciones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Geoinformació [4315985]
Pla d'estudis: Geoinformació [1373]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 110.8 KB

Anglès
7 p, 109.1 KB

Castellà
7 p, 110.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-06-26, darrera modificació el 2023-10-07



   Favorit i Compartir