Gestió dels recursos humans [101232]
Butkouskaya, Vera
Torrez Meruvia, Harold Rolando
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: Human Resource Management
Additional title: Gestión de los recursos humanos
Date: 2020-21
Abstract: Aquesta assignatura s'emmarca dins del grup d'assignatures del Grau en Turisme que tenen a veure amb la gestió i desenvolupament de persones en les organitzacions, concretament la gestió de Recursos Humans (RRHH) a les empreses del sector turístic. D'altra banda la present assignatura és una continuació de l'assignatura "Introducció a l'empresa" (assignatura de 1er curs) on es tracten temes relacionats amb l'estructura organitzativa i l'estratègia de les empreses turístiques, representant una continuïtat pel que fa als seus continguts fonamentals. L'enfocament de l'assignatura és molt pràctic i es pretén que els continguts teòrics s'apliquin en forma d'exercicis, simulacions de casos, així com d'altres activitats complementàries. 1. Conèixer els models teòrics més rellevants i els conceptes claus de la gestió de persones a les organitzacions. 2. Conèixer les tècniques principals de gestió de persones a les organitzacions. 3. Comprendre i saber aplicar les esmentades tècniques de gestió en el cas de les empreses del sector turístic.
Abstract: Esta asignatura se enmarca dentro del grupo de asignaturas del Grado en Turismo que tienen que ver con la gestión y desarrollo de personas en las organizaciones, concretamente la gestión de Recursos Humanos (RRHH) en las empresas del sector turístico. Por otra parte la presente asignatura es una continuación de la asignatura "Introducción a la empresa" (asignatura de 1er curso), en el que se tratan temas relacionados con la estructura organizativa y la estrategia de empresas turísticas, representando una continuidad en lo referente a sus contenidos fundamentales. El enfoque de la asignatura es muy práctico y se pretende que los contenidos teóricos se apliquen en forma de ejercicios, simulaciones de casos, así como de otras actividades complementarias. 1. Conocer los modelos teóricos más relevantes y los conceptos claves de la gestión de personas en las organizaciones. 2. Conocer las técnicas principales de gestión de personas en las organizaciones. 3. Comprender y saber aplicar dichas técnicas de gestión en el caso de las empresas del sector turístico.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Turisme [2500894]
Study plan: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 103.5 KB

Anglès
5 p, 104.1 KB

Castellà
5 p, 104.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2020-07-10, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir