Pràctiques Professionals [42456]
Tirado Sánchez, Aránzazu
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Título variante: Professional Practice
Título variante: Prácticas Profesionales
Fecha: 2020-21
Resumen: L'objectiu d'aquest mòdul és que l'estudiant pugui posar en pràctica els coneixements adquirits durant el màster. Es pretén: 1. Que l'estudiant conegui amb la pròpia experiència el funcionament d'una organització pública o para-pública i que això li pugui servir de primer contacte amb l'àmbit professional propi d'aquesta titulació. 2. Que l'estudiant sàpiga aplicar els coneixements adquirits i la seva capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts, dins de contextos més amplis (o multidisciplinars) relacionats amb la seva àrea d'estudi.
Resumen: El objetivo de este módulo es que el/la estudiante pueda poner en práctica los conocimientos adquiridos durante el máster. Se pretende: 1. Que el/la estudiante conozca a partir de la propia experiencia el funcionamiento de una organización pública o para-pública y que eso le pueda servir de primer contacto con el ámbito professional propio de esta titulación. 2. Que el/la estudiante sepa aplicar los conocimientos adquiridos y su capacidad de resolución de problemas en entornos nuevos o pocos conocidos, dentro de contextos más amplios (o multidisciplinarios) relacionados con su área de estudio.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Gestió Pública [4313500]
Plan de estudios: Màster Universitari en Gestió Pública [1119]Català
3 p, 97.1 KB

Anglès
3 p, 97.7 KB

Castellà
3 p, 96.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2020-07-10, última modificación el 2021-06-05   Favorit i Compartir