Claus Interpretatives Turístiques del Patrimoni Artístic [44172]
Gargante Llanes, Maria
Bassegoda Hugas, Buenaventura
Molina Hoyo, Monica
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: Tourism-Related Interpretative Keys to Artistic Heritage
Additional title: Claves Interpretativas Turísticas del Patrimonio Artístico
Date: 2020-21
Abstract: Aquest mòdul té com objectiu permetre als alumnes adaptar els discursos artístics a les noves propostes del patrimoni cultural turístic i concretament a la relació existent entre els diferents estils i manifestacions artístiques i les noves tendències del turisme cultural. La varietat artística ha de permetre als alumnes explorar noves formes d'incorporar aquells components que la integren i que actualment encara no formen part d'aquesta oferta turística. A més a més, suposarà per l'alumne una presa de consciència, d'una banda, a una aproximació qualificada de la revalorització, recuperació, conservació i preservació dels elements patrimonials i d'altra banda, entendre l'art com factor essencial pel desenvolupament econòmic local, nacional i internacional des de la perspectiva d'una activitat turística respectuosa i sostenible utilitzant criteris estandarditzats. 1.
Abstract: Este módulo tiene como objetivo permitir a los alumnos adaptar los discursos artísticos a las nuevas propuestas del patrimonio cultural turístico y concretamente a la relación existente entre los diferentes estilos y manifestaciones artísticas y las nuevas tendencias del turismo cultural. La variedad artística ha de permitir a los alumnos explorar nuevas formas de incorporar aquellos componentes que la integran y que actualmente aún no forman parte de dicha oferta turística. Además, supondrá para el alumno una toma de conciencia, por un lado, a una aproximación cualificada de la revalorización, recuperación, conservación y preservación de los elementos patrimoniales y por otro, entender el arte como factor esencial para el desarrollo económico local, nacional e internacional desde la perspectiva de una actividad turística respetuosa y sostenible empleando criterios estandarizados. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Gestió Turística del Patrimoni Cultural [4316837]
Study plan: Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Cultural [1426]Català
4 p, 105.2 KB

Anglès
4 p, 104.9 KB

Castellà
4 p, 105.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-10, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir