Tècniques de recerca en antropologia social i cultural [101260]
Ballestin Gonzalez, Beatriz
Martorell Faus, Miquel
Fontana Sierra, Laura
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Research Techniques in Social and Cultural Anthropology
Additional title: Técnicas de investigación en antropología social y cultural
Date: 2020-21
Abstract: 1. Introduir i familiaritzar l'alumne/a amb les diferents fases o etapes i requisits metodològics d'un projecte en ciències socials, i més específicament, en antropologia. 2. Desenvolupar una proposta de recerca a partir del treball final de l'assignatura d'Epistemologia i Mètodes d'Investigació i que, en la mesura del possible, serà portada a terme a l'assignatura de Pràctiques de Camp II. 3. Conèixer la teoria de totes les tècniques considerades i poder fonamentar la pertinença o no d'aquestes en el disseny. 4. Conèixer l'aplicació de les diferents tècniques d'investigació a partir de simulacions, pràctiques i/o aplicacions a investigacions en marxa.
Abstract: 1. Introducir y familiarizar al alumno/a con las diferentes fases o etapas y requisitos metodológicos de un proyecto en ciencias sociaeles, y más específicamente, en antropología. 2. Desarrollar una propuesta de investigación a partir del trabajo final de la asignatura de Epistemología y Métodos de Investigación y que, en la medida de lo posible, será llevada a cabo en la asignatura de Prácticas de Campo II. 3. Conocer la teoría de todas las técnicas consideradas y poder fundamentar la pertenencia o no de estas en el diseño. 4. Conocer la aplicación de las diferentes técnicas de investigación a partir de simulaciones, prácticas y / o aplicaciones en investigaciones en marcha. 1.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Antropologia social i cultural [2500256]
Study plan: Grau en Antropologia Social i Cultural [821]Català
16 p, 177.6 KB

Anglès
16 p, 140.5 KB

Castellà
16 p, 142.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-17, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir