Treball de final de grau [101280]
Mateo Dieste, Josep Lluís
Carrasco Pons, Silvia
Tapada Berteli, Maria Teresa
Clua Fainé, Maria Montserrat
Gómez i Mestres, Sílvia
Milano, Claudio
Graupera Gargallo, Isabel
Valenzuela García, Hugo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Bachelor's Degree Final Project
Additional title: Trabajo de fin de grado
Date: 2020-21
Abstract: 1 El TFG és una assignatura de 6ECTS, obligatòria de 4t curs del Grau en Antropologia Social i Cultural. El TFG es concep com la culminació de la seqüència de les assignatures metodològiques i tècniques de segon i tercer curs que, en el seu conjunt, constitueixen un model de la investigació etnogràfica en Antropologia i es desenvolupa al llarg del primer semestre del 4t curs. La docència a primer semestre permet: a) la continuïtat de la seqüència formativa en la investigació antropològica iniciada quatre semestres abans i cursada consecutivament i b) la possibilitat de repartir la càrrega docent dels alumnes de 4t curs del Grau que cursin l'assignatura de Pràctiques Externes el segon semestre, evitant la simultaneïtat amb el TFG. El tema del TGF ja està definit per l'experiència formativa prèvia de l'estudiant en la recerca etnogràfica (assignatures de la seqüència). Per tant, el TGF aprofundirà i ampliarà l'estat teòric del tema tractat i inclourà el disseny metodològic-tècnic seguit al llarg del treball anterior, així com el desenvolupament de l'anàlisi dels resultats de la recerca i les conclusions finals. Així, doncs, aquest treball no bascula exclusivament sobre la hipòtesi treballada a la seqüència, sinó que fa un pas al costat tot ampliant el focus des d'un punt de vista temàtic. Al començament del curs, l'estudiant i el/la tutor/a del TFG establiran l'esquema del treball. Es tindrà en compte l'opció de l'estudiant respecte a l'elecció de tutor/a del seu TFG d'entre el professorat amb docència adjudicada a aquesta assignatura.
Abstract: 1 El TFG es una asignatura de 6 ECTS, obligatoria de 4t curso del Grado en Antropología Social y Cultural. El TFG está concebido como la culminación de la secuencia de las asignaturas metodológicas y técnicas de segundo y tercer curso que, en su conjunto, constituye un modelo de la investigación etnográfica en Antropología y se desarrolla a lo largo del primer semestre del 4º curso. La docencia durante el primer semestre permite: a) la continuidad de la secuencia formativa en la investigación antropológica iniciada cuatro semestres antes y cursada consecutivamente, y b) la posibilidad de repartir la carga docente de los/as alumnos/as de 4º curso del Grado que cursen la asignatura de Prácticas Externas en el segundo semestre, evitando la simultaneidad con el TFG. El tema del TFG ya está definido por la experiencia formativa previa del/de la estudiante en la investigación etnográfica (asignaturas de la secuencia). Por tanto, el TFG debe incluir el diseño metodológico-técnico seguido a lo largo del trabajo anterior, el estado teórico del tema tratado, el análisis de los resultados de la investigación y las conclusiones finales que incluyen la valoración general del trabajo realizado y una reflexión personal sobre las relaciones etnológicas y sus implicaciones. Al inicio del curso, el-a estudiante y el-a tutor-a del TFG establecerán el esquema del trabajo. Se tendrá en cuenta la opción del/de la estudiante respecto a la elección de tutor/a de su TFG de entre el profesorado con docencia adjudicada en esta asignatura.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Antropologia social i cultural [2500256]
Study plan: Grau en Antropologia Social i Cultural [821]Català
7 p, 156.7 KB

Anglès
7 p, 116.6 KB

Castellà
7 p, 117.2 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-17, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir