Laboratori de Microscòpies i Tècniques de Caracterització de Materials [103307]
García, Gemma
Gibert Roca, Martí
Lopeandía Fernández, Aitor
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Títol variant: Microscopy Lab and Material Characterisation Techniques (year-long)
Títol variant: Laboratorio de Microscopias y Técnicas de Caracterización de Materiales
Data: 2020-21
Resum: - Introducció a la microscòpia electrònica i de proximitat - Fonaments teòrics i descripció de l'equipament tècnic en microscopis SEM, TEM, STM i AFM. - Anàlisis de la morfologia i microestructura superficial, a escala atòmica, de diferents materials utilitzant microscòpies. - Fonaments de la estructura cristal·logràfica de diferents materials. Introducció a l'anàlisi estructural mitjançant difracció de raigs X. - Introducció als conceptes de superfícies ideals i superfícies reals. Tractaments superficials i les seves aplicacions. - Introducció a la tecnologia del buit i la seva aplicació en les nanotecnologies.
Resum: - Introducción a la microscopía electrónica y de proximidad - Fundamentos teóricos y descripción del equipamiento técnico en microscopios SEM, TEM, STM y AFM. - Análisis de la morfología y microestructura superficial, a escala atómica, de diferentes materiales utilizando microscopias. - Fundamentos de la estructura cristalográfica de diferentes materiales. Introducción al análisis estructural mediante difracción de rayos X. - Introducción a los conceptos de superficies ideales y superficies reales. Tratamientos superficiales y sus aplicaciones. - Introducción a la tecnología del vacíoy su aplicación en las nanotecnologías 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Nanociència i Nanotecnologia [2501922]
Pla d'estudis: Grau en Nanociència i Nanotecnologia [983]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 112.1 KB

Anglès
6 p, 109.3 KB

Castellà
6 p, 111.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2020-07-17, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir