Innovació Urbana Oberta: Laboratori de Síntesi [104538]
Vilariño Freire, Fernando
Karatzas, Dimosthenis
Sendra Sala, Cristina
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Additional title: Open Urban Innovation: Synthesis Laboratory
Additional title: Innovación Urbana Abierta: Laboratorio de Síntesis
Date: 2020-21
Abstract: En l'assignatura "Innovació urbana oberta: laboratori de síntesi" es desenvoluparà un conjunt de casos d'estudi pràctis de síntesi per part dels alumnes. L'assignatura proporciona la descripció bàsica de les eines d'innovació oberta, que seran aplicats en els projecte de síntesi. Es tracta d'una assignatura amb una visió pràctica que estudia exemples reals d'innovació oberta a les nostres ciutats. Els objectius específics són: Apropar l'alumne al corpus teòric sobre innovació oberta. Desenvolupar la capacitat analítica dels alumnes sobre els reptes de la innovació en les ciutats des d'una perspectiva de sostenibilitat. Proporcionar una visió crítica sobre els processos de transformació de les ciutats -fonamentalment la transformació digital- i les seves conseqüències de transformació social. Desenvolupar una perspectiva crítica sobre l'impacte de la innovació en el ciutadà, i sobre el paper del ciutadà en els processos d'innovació. Dotar els alumnes amb les eines de disseny, anàlisi i implementació de processos d'innovació oberta. Desenvolupar la capacitat dels alumnes per exposar de manera crítica un anàlisi al voltant dels processos d'innovació. Els objectius genèrics són: Preparar els futurs responsables del desenvolupament de processos d'innovació des d'una perspectiva 1 Preparar els futurs responsables del desenvolupament de processos d'innovació des d'una perspectiva tècnica de qualitat. Proveir els futurs responsables dels processos d'innovació urbana amb una visió crítica sobre el paper del ciutadà i el potencial transformador social de la innovació.
Abstract: En la asignatura "Innovación Urbana Abierta: laboratorio de síntesis" se desarrollará un conjunto de casos de estudio prácticos por parte de los alumnos. La asignatura proporciona la descripción básica de las herramientas de innovación abierta, que serán aplicados en los proyecto de síntesis. Se trata de una asignatura con una visión pragmática, que estudia ejemplos reales de innovación abierta en nuestras ciudades. Los objetivos específicos son: Acercar al alumno al corpus teórico sobre innovación abierta. Desarrollar la capacidad analítica de los alumnos sobre los retos de la innovación en las ciudades desde una perspectiva de sostenibilidad. Proporcionar una visión crítica sobre los procesos de transformación de las ciudades -fundamentalmente la transformación digital- y sus consecuencias de transformación social. Desarrollar una perspectiva crítica sobre el impacto de la innovación en el ciudadano, y sobre el papel del ciudadano en los procesos de innovación. Dotar a los alumnos con las herramientas de diseño, análisis e implementación de procesos de innovación abierta. Desarrollar la capacidad de los alumnos para exponer de manera crítica un análisis en torno a los procesos de innovación. Los objetivos genéricos son: 1 Preparar los futuros responsables del desarrollo de procesos de innovación desde una perspectiva técnica de calidad. Proveer los futuros responsables de los procesos de innovación urbana con una visión crítica sobre el papel del ciudadano y el potencial transformador social de la innovación.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [2503743]
Study plan: Grau en Gestió de Ciutats Intel·ligents i Sostenibles [1395]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 107.7 KB

Anglès
5 p, 106.3 KB

Castellà
5 p, 107.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2020-07-17, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir