L'Actualitat i les Ciències Socials en l'Educació Primària: la Formació del Pensament Crític [106078]
Santisteban Fernández, Antoni
Gonzalez Valencia, Gustavo
González Monfort, Neus
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: State of the Art in Social Sciences in Primary Education: Teaching and Learning Critical Thinking
Additional title: La Actualidad y las Ciencias Sociales en Educación Primaria: la Formación del Pensamiento Crítico
Date: 2020-21
Abstract: 1. Valorar el tractament de temes controvertits de la societat actual a l'educació primària. 2. Identificar les habilitats de pensament crític des de l'estudi de la societat a l'escola quan treballem amb Qüestions Socialment Vives. 3. Avaluar la importància de la formació del pensament crític en l'educació i en la democràcia. 4. Desenvolupar la Literacitat Crítica Digital per a la interpretació dels mitjans de comunicació digitals i per a l'acció social. 5. Fer visibles les desigualtats i les injustícies en els mitjans de comunicació digitals i les xarxes socials.
Abstract: 1. Valorar el tratamiento de temas controvertidos de la sociedad actual en la educación primaria. 2. Identificar las habilidades de pensamiento crítico desde el estudio de la sociedad en la escuela cuando trabajamos con Cuestiones Socialmente Vives. 3. Evaluar la importancia de la formación del pensamiento crítico en la educación y en la democracia. 4. Desarrollar la Literacidad Crítica Digital para la interpretación de los medios de comunicación digitales y para la acción social. 5. Hacer visibles las desigualdades y las injusticias en los medios de comunicación digitales y las redes sociales.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Educació Infantil [2500797] ; Educació primària [2500798]Català
5 p, 108.2 KB

Anglès
5 p, 108.9 KB

Castellà
5 p, 107.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-17, last modified 2020-09-05   Favorit i Compartir