Cures en Infermeria a l'Adult I [101794]
Arreciado Marañón, Antonia
Jiménez Pera, Miguel
Gomez Garcia, Daniel
García Sierra, Rosa
Téllez Velasco, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Adult Nursing Care I
Additional title: Cuidados enfermeros al adulto I
Date: 2020-21
Abstract: Es tracta d'una assignatura emmarcada dins de la matèria de la Infermeria Clínica i s'imparteix en el primer semestre de segon curs. OBJECTIU GENERAL: Proporcionar a l'estudiant els coneixements, habilitats, actituds i valors necessaris per ajudar a les persones adultes que viuen un procés de salut i necessiten ajuda experta i competent en les besants preventiva, curativa i rehabilitadora del procés d'hospitalització i fins aconseguir autonomia per tenir cura i prendre decisions sobre la seva salut. OBJECTIUS ESPECÍFICS: En finalitzar l'estudi de les diferents unitats temàtiques l'alumne haurà de ser capaç de: Relacionar els factors etiològics i els mecanismes fisiopatològics amb les manifestacions clíniques dels 1 Relacionar els factors etiològics i els mecanismes fisiopatològics amb les manifestacions clíniques dels problemes de salut més prevalents en els adults, pel que fa: a) la seguretat en el procés d'hospitalització, b) en el procés quirúrgic, c) en alteracions ingesta-eliminació, i d) en alteracions de mobilitat. Relacionar les dades que es poden obtenir en la valoració -mitjançant l'observació, l'entrevista i l'exploració física- amb els problemes de salut de la persona atesa. Analitzar la informació obtinguda en la valoració de la persona atesa per identificar els diagnòstics infermers, els problemes interdependents i els d'autonomia. Definir objectius per les activitats planificades que permetin l'avaluació de la seva idoneïtat. Considerar l'optimització del sistema sanitari proporcionant cures de màxima qualitat.
Abstract: Se trata de una asignatura enmarcada dentro de la materia sobre Enfermería Clínica y se imparte en el primer semestre del segundo curso. OBJETIVO GENERAL: Proporcionar al estudiante los conocimientos, habilidades, actitudes y valores necesarios para ayudar a las personas adultas que viven un proceso de salud y necesitan ayuda experta y competente en los aspectos preventivos, curativos y rehabilitadores del proceso de hospitalización, hasta conseguir autonomía para cuidarse y tomar decisiones sobre su salud. OBJETIVOS ESPECÍFICOS: Al finalizar el estudio de las diferentes unidades temáticas, el alumno tendrá que ser capaz de: Relacionar los factores etiológicos y los mecanismos fisiopatológicos con las manifestaciones clínicas 1 Relacionar los factores etiológicos y los mecanismos fisiopatológicos con las manifestaciones clínicas de los problemas de salud más prevalentes en los adultos, en lo que se refiere a la seguridad en: a) el proceso de hospitalización, b) el proceso quirúrgico, c) las alteraciones ingesta-eliminación y d) las alteraciones de movilidad. Relacionar los datos que se pueden obtener en la valoración -mediante la observación, la entrevista y la exploración física- con los problemas de salud de la persona atendida. Analizar la información obtenida en la valoración de la persona atendida para identificar los diagnósticos enfermeros, los problemas interdependientes y los de autonomía. Definir objetivos para las actividades planificadas que permitan la evaluación de su idoneidad. Considerar la optimización del sistema sanitario, proporcionando cuidados de máxima calidad.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Infermeria [2500891]
Study plan: Grau en Infermeria [830]Català
7 p, 121.0 KB

Anglès
7 p, 119.3 KB

Castellà
8 p, 121.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2020-07-24, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir